Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/p31156/domains/dorpsrand.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2385 van /home/p31156/domains/dorpsrand.nl/public_html/includes/menu.inc).

Reglement

Op 5 februari 1982 is onze vereniging via een notariële akte een rechtspersoon geworden, ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder dossier nr. 40259328. Statuten liggen ter inzage bij alle bestuursleden en op alle te houden vergaderingen.

1. De buurtvereniging is bij activiteiten danwel anderzins niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal of enige andere vorm van schade.
2. De leden zijn tijdens de door de vereniging te houden activiteiten verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid.
3. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. De contributie bedraagt 16 euro per gezin of 8 euro voor alleenstaanden.
Dit bedrag wordt begin januari automatisch van uw rekening geïncasseerd.
4. Zijn er speciale situaties (geboorte, huwelijk, huwelijksjubilea, overleiden, verhuizing enz.) dan stellen we een berichtje op prijs. Misschien kunnen we iets voor u betekenen en bovendien houden wij de gegevens van onze administratie op orde.
5. Er zijn ooievaars aangeschaft voor gebruik bij geboorten in onze buurtvereniging.
U kunt deze afhalen bij Silvia Wouters, de Mortel 1.
Na ± 6 weken dient de ooievaar hier weer teruggebracht te worden!
Er is een welkomstbord voor nieuwe buurtbewoners. Dit dient door de naaste buren te worden geplaatst en is af te halen bij Silvia Wouters. Gelieve dit bord na ± 3 weken weer terug te brengen.
6. Alle berichten of mededelingen van het bestuur van de buurtvereniging worden in De Klepper vermeld en via e-mail verstuurd.
7. Alle gevallen waarin niet is voorzien zijn ter beoordeling van het bestuur.